21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολοκαίνουρια Έφες, ολοκαίνουριο σήμα και διαρκείας (vid)

H Αναντόλου Έφες έχει κάνει ένα γερό... λίφτινγκ φέτος το καλοκαίρι. Πολλά νέα πρόσωπα, πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα, υψηλές βλέψεις. Και κάνει ιι ένα βήμα παραπάνω. Η τούρκικη ομάδα άλλαξε το σήμα της και έκανε καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας. Μην ξεχνάμε πως για πολλά χρόνια και παρά το ότι είναι η πιο συνεπής ομάδα της Τουρκίας στην Ευρωλίγκα, είναι και σταθερά αυτή με τον λιγότερο κόσμο.

 

Οι κερκίδες στο Αμπντί Ιπεκτσί γέμιζαν σπανίως και περισσότερο όταν είχε να αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα. Και τότε υπήρχαν ξεχωριστοί τομείς για οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, της Γαλατάσαραϊ και της Μπεσίκτας που έσπευδαν στο γήπεδο. Η Έφες είναι μια ομάδα εργοστασίου ουσιαστικά, χωρίς "βάση" στον κόσμο που κάνει την δική της πορεία.

Φέτος, παρά το γεγονός ότι πολλές ομάδες της γείτονος έχουν οικονομικά προβλήματα, μηδέ της Φενέρ εξαιρουμένης, η Αναντόλου Έφες προσπαθεί να κάνει το δικό της βήμα μπροστά. Το αν θα τα καταφέρει είναι κάτι που θα φανεί στο παρκέ, γιατί πρωταθλήτρια στις μεταγραφές έχει βγει κι άλλα καλοκαίρια, αλλά η πορεία μετά το τζάμπολ της αγωνιστικής περιόδου δεν ήταν ανάλογη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ