22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολάζουον για Ρόκετς

Οι Χιούστον Ρόκετς πωλούνται και αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο… τραπέζι για να τους αγοράσουν. Μεταξύ αυτών κι εκείνο του Χακίμ Ολάζουον.

Μετά τη διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, σύζυγο του ράπερ κι επιχειρηματία Τζέι Ζι που κατέχει μετοχές στους Μπρούκλιν Νετς, ο 54χρονος παλαίμαχος σέντερ εξέφρασε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του στη νέα ιδιοκτησία μετά την αποχώρηση του Λέσλι Αλεξάντερ. Ο δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ και δώδεκα φορές all star επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του ντραφτ του 1984 από τις «ρουκέτες» κι αγωνίστηκε με τη φανέλα τους έως το 2001, πριν μετακομίσει για ένα χρόνο στο Τορόντο για τους Ράπτορς, όπου κι έκλεισε την καριέρα του.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, με δηλώσεις του στο ESPN, στις οποίες τόνισε: «Επικοινώνησαν μαζί μου διάφορα γκρουπ ανθρώπων που ήθελαν τη συμμετοχή μου. Με δύο από αυτά τα γκρουπ η αλήθεια είναι ότι εξετάζω το ενδεχόμενο. Έχω συμβόλαιο με τους Χιούστον Ρόκετς το οποίο δεν μου επιτρέπει να γίνω ιδιοκτήτης της ομάδας, αλλά εάν προκύψει κάποια καλή περίπτωση θα είναι υπέροχο». Ο Hall of Famer Ολάζουον είναι τα τελευταία χρόνια πρεσβευτής της ομάδας, αλλά πλέον δεν αποκλείεται να «αναβαθμιστεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ