32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Οκάμπο: “Δεν προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ”

Ο προπονητής Ντιέγο Οκάμπο ήταν απογοητευμένος από την ήττα, αλλά και από το ότι η διαφορά πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις σε βάρος της Σαραγόσα.

«Φάνηκε από τις πρώτες φάσεις του αγώνα ότι δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα αλλά και την σκληρότητα της ΑΕΚ, με τους διαιτητές να επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας. Χάσαμε έτσι την αυτοπεποίθηση μας, δεν έμπαιναν τα σουτ και μείναμε πολύ πίσω στο σκορ. Όμως θέλαμε να μειώσουμε τη διαφορά διότι άλλο να χάνεις με 35 και άλλο με 25 ή 20 για αυτό προσπαθήσαμε και παλέψαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά. Η ΑΕΚ έχει παίκτες όπως ο Λάνγκφορντ και ο Ράις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και το είδαμε απόψε

Δεν ξέρουμε για τον Σουλάιμον (σ.σ. τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και δεν ξαναέπαιξε). Πρέπει να κάνει μαγνητική και να δούμε τι έχει".

Ο Ροδρίγκο Σαν Μιγκέλ από την πλευρά του είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπήκαμε στο παιχνίδι αφού βρεθήκαμε γρήγορα με 12 πόντους πίσω και χάσαμε την επαφή με το σκορ. Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την αθλητικότητα του αντιπάλους μας. Ότι έγινε έγινε, τώρα κοιτάμε τη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να χάσουμε με αυτό τον τρόπο στον ημιτελικό, μετά την πολύ καλή μας εμφάνιση στον προημιτελικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ