20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οκάμπος: «Δεν ξέρουμε τι θα συνέβαινε αν τελείωνε κανονικά η χρονιά»

Ο προπονητής της Σαραγόσα Ντιέγκο Οκάμπος σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο μικρό τελικό, μετά την ήττα από την Ντιζόν.α

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Με 21/60 σούτ συνολικά δεν μπορείς να νικήσεις. Μοιράσαμε 21 ασίστ, γυρίσαμε σωστά τη μπάλα αλλά επειδή δεν μπήκαν τα σουτ χάλασε το μυαλό μας. Έπρεπε να παίξουμε από την αρχή δυνατά. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν εάν τελείωνε κανονικά η χρονιά, το θέμα είναι ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Δεν μπορώ να συγκρίνω εγώ τη δουλειά του προηγούμενου προπονητή με τη δική μου».

Από πλευράς παικτών της ισπανικής ομάδας ο Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ υποστήριξε: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο τέλος μειώνοντας στους δύο πόντους αλλά δεν ήταν αρκετή γιατί είχαμε κακή αντίδραση σε όλο το παιχνίδι και μείναμε πίσω στο σκορ. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν. Μεγάλη υπόθεση για την ομάδα μας ότι βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και του χρόνου για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μας στο φάιναλ φορ της επόμενης διοργάνωσης»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ