18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι 5 καλύτεροι νεοφερμένοι του EuroCup (vid)

Mιας και το EuroCup βρίσκεται σε παύση και απομένουν μόλις 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, οι άνθρωποι της διοργάνωσης, αποφάσισαν να παρουσιάσουν τα 5 νέα πρόσωπα του θεσμού που έχουν τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα και έχουν αποτελέσει ρυθμιστικούς παράγοντες για τις ομάδες του.

Δυστυχώς, από τη λίστα απουσιάζουν οι ελληνικές ομάδες και οι παίκτες τους.  

5. Ουίλιαμ Μόσλεϊ, Παρτιζάν 

Ο Μόσλεϊ έχει μέσο όρο 9.3 πόντους και 6.6 ριμπάουντ σε λιγότερο από 24 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

4. Άλεξ Χάμιλτον, Μακάμπι Ρισόν

Παρόλο που η Μακάμπι Ρισόν δεν έχει ελπίδες να βρεθεί στην επόμενη φάση, ο Χάμιλτον έχει επιδείξει ήδη τις πολλαπλές του αρετές, όντας ένας κόμπο γκαρντ που βοηθάει σε επίθεση και άμυνα. Μετρά 17.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, 2.0 κλεψίματα και 1.0 μπλοκ ανά παιχνίδι. 

3. Γκρεγκ Ουίτινγκτον, Γαλατάσαραϊ

Ο Ουίτινγκτον έρχεται συνήθως από τον πάγκο, καθώς η Γαλατά έχει αρκετούς ικανούς και έμπειρους παίκτες, όμως έχει καταφέρει να σκοράρει 13.2 πόντους μέσο όρο και κατεβάζοντας 7.0 ριμπάουντ. 

2. Σεμάχ Κρίστον, Λιμόζ

Ο Κρίστον διακρίνεται για την ικανότητά του στο χειρισμό της μπάλας και έχει πετύχει μέχρι στιγμής 3 double-double. Είναι ο πρώτος σε ασίστ στη διοργάνωση με 8.0 μέσο όρο και τρίτος σκόρερ με 17.6

1. Τζόναθαν Χάμιλτον, Νταρουσάφακα

Ο Χάμιλτον, παρά το μέγεθός του, είναι εξαιρετικός στο ποστ παιχνίδι κάτω από τη στεφάνη και πρώτος μπλοκέρ της διοργάνωσης με 2.13 τάπες ανά παιχνίδι, ενώ ο ίδιος δεν έχει φάει ούτε ένα μπλοκ! Ακόμη είναι ο πρώτος σε επιθετικά ριμπάουντ με 4.4 και αν διατηρήσει αυτό το νούμερο μέχρι τη δέκατη αγωνιστική, θα αποτελέσει νέο ρεκόρ στο EuroCup. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ