27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι “χρησμοί” του Λάσκαρη

Η, χαμογελαστή είναι η αλήθεια, τοποθέτηση του Νίκου Λάσκαρη λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα του Αρη στο ΣΕΦ, προκάλεσε τον απόλυτο... διχασμό. Ως προς την ερμηνεία της ισχύει το παραπάνω, αφού δεν υπήρξε συμφωνία στο τι εννοούσε γιια τον Δημήτρη Πρίφτη.
Το "είναι τιμή μας να θέλει η Εθνική ομάδα τον προπονητή μας και δεν σκοεπύουμε να του σταθούμε εμπόδιο" πολλοί το θεώρησαν ως... συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Το "ξέρουμε όλοι ότι το νέο σύστημα έχει αυξημένες υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και ίσως είναι δύσκολο για κάποιον να τα συνδυάσει", πολλοί το θεώρησαν ως... άνοιγμα της πόρτας.
Το "θα τα πούμε όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας", θα μπορούσε να είναι το μόνο κοινής ερμηνείας. Αλλά κι αυτό... δεν είχε τύχη. Οσοι έχουν ασπαστεί το ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, χαμογέλασαν. Οσοι ξέρουν ότι ο Πρίφτης έχει κλειστό συμβόλαιο και για του χρόνου διέγνωσαν... προβληματισμό. Οι περισσότεροι, απλά μίλησαν για μια διπλωματική δήλωση για να "φύγει" από τη μέση η ερώτηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ