27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι Χιτ «πιέζουν» τον Όλντριτζ

Ο Λαμάρκους Όλντριτζ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ξένο σώμα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς μετά την συμφωνία των δύο πλευρών να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και οι Μαιάμι Χιτ ασκούν την δική τους πίεση ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα θέλει να κάνει το βήμα παρακάτω και να ολοκληρώσει φέτος ότι άφησε στην μέση πέρυσι και να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει άλλα «μεγαθήρια» της Ανατολής, όπως οι Μπρούκλιν Νετς.

Γι' αυτό το λόγο σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα θέλουν να ενισχύσουν την ρακέτα τους και να βρουν ένα σωστό συμπαραστάτη του Mπαμ Αντεμπάγιο, με αποτέλεσμα να επιδιώκουν την ανταλλαγή με τον Λαμάρκους Όλντριτζ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας (25/3).

Ο Αμερικανός παίκτης βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, όπου θα του αποφέρει 24 εκατομμύρια δολάρια και γι' αυτό οι Χιτ θα πρέπει να βρουν τρόπο να εξοικονομήσουν 19 εκατ. για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την ανταλλαγή.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Χιτ είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και το 2015, όταν και είχε μείνει ελεύθερος αλλά τελικά κατέληξε στους Σπερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ