25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι φίλαθλοι της Πάτρας αγκαλιάζουν τον Προμηθέα

Εισιτήρια... ούτε για δείγμα δεν υπάρχουν στην Πάτρα εν όψει του σημαντικού απογευματινού (17.00) αγώνα του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της δίνοντας και οδηγίες για την άνετη προσέλευση του κόσμου.

Αυτό είναι το πρώτο... πλήρες sold out του Προμηθέα για φέτος, υπό την έννοια ότι δεν έμεινε ούτε ένα εισιτήριο απούλητο, όμως, στην πλειοψηφία των εντός έδρας αγώνων του η εικόνα του γηπέδου είναι εντυπωσιακή.

Οι ενέργειες της διοίκησης το περασμένο καλοκαίρι, όταν με μεράκι αλλά και σημαντικό κόστος μετέτρεψαν το «Δ. Τόφαλος» σε ένα υπερσύγχρονο κλειστό, το οποίο προσφέρει πλήθος ανέσεων στους φιλάθλους, έπιασαν από νωρίς τόπο, αφού οι Πατρινοί ξέρουν ότι θα απολαύσουν σε μοντέρνες συνθήκες τις ώρες τους εκεί.

Ταυτόχρονα, η δημιουργία μιας ομάδας που ήδη έχει συζητηθεί έντονα και θετικά για το αγωνιστικό της πρόσωπο, τους πολύ καλούς παίκτες που διαθέτει και όλη την οργανωτική της παρουσία και τις υποδομές της, έχουν κάνει τον Προμηθέα το σημείο αναφοράς στο μπάσκετ της Πάτρας, την δύναμη της πόλης και μια από τις ανερχόμενες και υπολογίσιμες δυνάμεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Είναι φανερή μια σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ Προμηθέα και φιλάθλων, εβδομάδα με την εβδομάδα αυξάνονται τα εγκωμιαστικά σχόλια για την εικόνα του «Δ. Τόφαλος», εικόνα φίλαθλη και πολιτισμού, στα παιχνίδια του και το μέλλον μόνο περισσότερα και πιο όμορφα έχει να προσφέρει, όπως επιθυμούν οι άνθρωποι του Προμηθέα και θα κάνουν τα πάντα για να το επιτυγχάνουν σε σταθερή βάση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ