17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι τραυματισμοί στιγματίζουν τα playoffs του NBA

Οι τραυματισμοί πάνε κι έρχονται στο ΝΒΑ, με τις περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν στον πρώτο γύρο των playoffs να μην έχουν στη διάθεσή τους μερικούς από τους βασικούς παίκτες τους. Μπλέικ Γκρίφιν, Τζοέλ Εμπίντ, Πωλ Τζόρτζ και Στεφ Κάρι είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα των παικτών που βρίσκονται στα "πιτς".

Μιλγουόκι Μπακς– Ντιτρόιτ Πίστονς

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο εμφανίζονται στα playoffs με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές του Νίκολα Μίροτιτς και Μάλκολμ Μπρόγκντον. Ο πρώτος έχασε τα τελευταία 11 παιχνίδια των "ελαφιών" λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο αριστερό χέρι ενώ ο δεύτερος υπολογίζεται να επιστρέψει στο δεύτερο γύρο των playoffs αν οι Μπακς προκριθούν.

Όσο για τους Πίστονς, η απουσία του Μπλέικ Γκρίφιν μοιάζει να είναι καταδικαστική αφού ο σταρ της ομάδας του Ντιτρόιτ δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στη σειρά παιχνιδιών με τους Μπακς λόγω τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο.

Τορόντο Ράπτορς – Ορλάντο Μάτζικ 

Οι Ράπτορς θα παραταχθούν απέναντι στους Μάτζικ χωρίς δύο βασικούς αμυντικούς, τον Πατ ΜακΚό και Όου Τζι Ανουνόμπι, ο οποίος τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης χτες βράδυ και υπολογίζεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Φιλαδέλφεια 76ερς – Μπρούκλιν Νετς 

Ακόμη μία τρανταχτή απουσία από τα playoffs, θα είναι αυτή του Τζόελ Εμπίντ του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα με τους Νετς παραμένει ακόμα αμφίβολη με τον ίδιο να δηλώνει χτες βράδυ πως δε γνωρίζει αν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα με την ομάδα του Μπρουκλιν.

Μπόστον Σέλτικς – Ιντιάνα Πέισερς

Ένα πρόβλημα που μοιάζει να είναι πολύ σοβαρό για τους Σέλτικς είναι η απουσία του Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης στο τέλος της regular season και ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν θα προλάβει το δεύτερο γύρο των playoffs σε περίπτωση που προκριθεί η ομάδα της Βοστώνης. 

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς– Λος Άντζελες Κλίπερς

Οι Ουόριορς δεν αντιμετωπίζουν φαινομενικά κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, με μοναδική ανησυχία των πρωταθλητών να είναι η κατάσταση του Στεφ Κάρι ο οποίος πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς που μπορούν να του κοστίσουν στη συνέχεια της σεζόν.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς– Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Οι Θάντερ θα ριχτούν στη μάχη απέναντι στους Μπλέιζερς με μία σημαντική απουσία. Συγκεκριμένα, οι "κεραυνοί" δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Πωλ Τζορτζ ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ενοχλήσεις οι οποίες μπορεί να τους κοστίσουν και ολόκληρη τη σειρά των playoffs.

Χιούστον Ρόκετς – Γιούτα Τζαζ

Οι Τζαζ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος βρίσκεται εκτός εδώ και τρεις αγωνιστικές, ωστόσο η συμμετοχή του στον πρώτο γύρο των playoffs θεωρείται πιθανή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ