26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα Άνω Λιόσια

Ολοκληρώνεται ο γραφειοκρατικός μαραθώνιος και είναι πια θέμα μερικών ημερών να μπει η ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και να αρχίσει τις εργασίες ανακαίνισής του προκειμένου να προλάβει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ υπό τον Μάκη Αγγελόπουλο θα έχει το μεσημέρι της Παρασεκυής συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την κατάρτιση του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής της εγκατάστασης. Επειδή δεν πρόκειται για μια... γκαρσονιέρα, αλλά για ένα ολόκληρο γήπεδο με πολλούς χώρους και υποδομές, πρέπει να γίνει προσεκτική καταγραφή του τι παραδίδει το κράτος και τι παραλαμβάνει η ΑΕΚ, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη συνέχεια.

Αυτά τα θέματα θα ρυθμιστούν στη συνάντηση της Παρασκευής και στη συνέχεια όλα θα είναι έτοιμα για να υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης της εγκατάστασης στην ΚΑΕ μαζί με το πρωτοκόλλο παράδοσης-παραλαβής και να μπει η ΑΕΚ στο γήπεδο για να ξεκινήσει τις εργασίες. Καθώς μάλιστα το κομμάτι της προπαρασκευής (παραγγελίες κλπ.) έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ