20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Τίμπεργουλφς πωλούνται και ο Γκαρνέτ τους θέλει

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς αλλάζουν ιδιοκτησία, καθώς ο Γκλεν Τέιλορ αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές του, και ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους είναι και ο Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο ιδιοκτήτης των «λύκων» θα παραχωρήσει το μερίδιό του, το οποίο απέκτησε το 1994 αντί του ποσού των 88 εκατ. δολαρίων. Στα χέρια του φέρεται να έχει ήδη δύο επίσημες προτάσεις και δεν αποκλείεται η πώληση να προχωρήσει άμεσα. Ο 79χρονος επιχειρηματίας ζητάει τουλάχιστον 1,2 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το «Forbes» η αξία της ομάδας υπολογίζεται στα 1,38 δισ. δολάρια.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το 1995 έως το 2007 και τη σεζόν 2015-2016, κλείνοντας την καριέρα του, ηγείται ομάδας επιχειρηματιών, η οποία θέλει να αποκτήσει τον οργανισμό και να τον «κρατήσει» στην πόλη.

Από την άλλη, «ζεστό» είναι και το ενδιαφέρον από την οικογένεια Ουίλφ, η οποία έχει στην κατοχή της τους Μινεσότα Βίκινγκς που παίζουν στο NFL, αλλά και από τον Νεοϋορκέζο Μέιερ Όρμπαχ, ο οποίος ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά. Ωστόσο, σε αυτές τις δύο περιπτώσεις υπάρχει ο κίνδυνος οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς να αλλάξουν έδρα, «μετακομίζοντας» σε άλλη πόλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ