20 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Οι συστάσεις του Πρίντεζη και το εγκώμιο στον Ρόμπερτς

O Κάιλ Ουίλτζερ και το αψεγάδιαστο σουτ του από τα 6μ75 έχουν βρει το νέο τους σπίτι στην Μάλαγα. Ο Καναδός φόργουορντ συμφώνησε με τον Ουνικάχα μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις στα ισπανικά ΜΜΕ είχε χώρο για τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος θα παραμείνει συμπαίκτης του.

"Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν οι δύο που μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη. Πως είανι ωραία να μένεις εδώ, πως οι φίλαθλοι είναι θερμοί και κοντά στην ομάδα. Μπορώ να πω πως η πόλη μου αρέσει ήδη πολύ, οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ επαγγελματίες. Τα καλύτερα μου έχει πει για την Ισπανία και ο πατέρας μου, Γκρεγκ, που είχε αγωνιστεί εδώ. Προσπάθησε να μου μάθει και λίγα ισπανικά, αλλά είναι δύσκολο γιατί οι περισσότεροι μιλούν πολύ γρήγορα".

Ο Ουίλτζερ ήταν λογικό να ερωτηθεί και για τον Μπράιαν Ρόμπερτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και θα παραμείνουν συμπαίκτες στην Ουνικάχα Μάλαγα, αφήνοντας και οι δύο τα ερυθρόλευκα για τα πράσινα: "Είναι ένας εκπληκτικός ηγέτης στο παρκέ, επιθετικός και την ίδια ώρα μπορεί να σκοράρει και να πασάρει. Ευχαριστήθηκα πολύ το παιχνίδι δίπλα του στην Ελλάδα, είναι ένας καταπληκτικός τύπος που δουλεύει πολύ και πολύ γενναιόδωρος. Για παράδειγμα θα καταφέρει πάντα να βρει παίκτες σαν κι εμένα ή τον Ματίας (Λεσόρτ) στην κατάλληλη θέση για να σκοράρουμε. Πάντα είναι εκεί για να δουλέψει".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ