21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι συνεργάτες του Καλαμπάκου στον Χαρ.Τρικούπη

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντίνο Καλαμπάκο ακολουθήθηκε σήμερα από την ανακοίνωση των ονομάτων των συνεργατών του στην τεχνική ηγεσία του Χαρίλαου Τρικούπη. Η νεοφώτιστη στην Basket League έκανε γνωστό ότι δίπλα στον Καλαμπάκο θα είναι οι Λευτέρης Καλογήρου, Ηλίας Μούτσιος και Σπύρος Δεράος. Ο Καλογήρου και ο Δεράος βρίσκονται στην ομάδα από την εποχή που έπαιζε ακόμη στη Γ' Εθνική.

 


Η ανακοίνωση ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ονόματα των προπονητών που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας στην Α1.

 

Τον coach Καλαμπάκο λοιπόν θα πλαισιώσουν οι:

 

Λευτέρης Καλογήρου
Ο Λευτέρης οδήγησε την προηγούμενη χρονιά την ΧΒΑ στην άνοδο της στην Β’ Εθνική. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και επαγγελματίας προπονητής μπάσκετ, με μεγάλη εμπειρία από όλες τις ηλικιακές και Εθνικές κατηγορίες.

 

Ηλίας Μούτσιος
Ο Ηλίας συνεχίζει και φέτος μαζί μας, συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της ομάδας μας! Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Προπόνηση Καλαθοσφαιριστών και στην Οργάνωση Αγωνιστικής Περιόδου.

 

Σπύρος Δεράος
Ο Σπύρος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την ομάδα, καθώς ξεκίνησε από τον Τρικούπη την καριέρα του ως αθλητής. Από το 2005 έχει περάσει από τους πάγκους πολλών ομάδων, αλλά και της δικής μας την περίοδο 2014-15».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ