16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι σκέψεις του Αναστασόπουλου για τον Απόλλωνα Πατρών

Ο Απόλλωνας Πατρών βρισκόταν στην τέταρτη θέση, και σε πορεία πλέι όφς πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων, με τον Κώστα Δελέγκο να έχει δημιουργήσει μια ομάδα με μείγμα έμπειρων παικτών, αλλά βγάζοντας στο προσκήνιο και αρκετούς ελπιδοφόρους αθλητές.

Φυσικά οι «μελανόλευκοι» έχουν πάντα σαν στόχο τους την επιστροφή στην Basket League και αυτό το όραμα δείχνει να έχει και ο Παντελής Αναστασόπουλος , ο οποίος ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Αχαϊάς. Ο 35χρονος επιχειρηματίας έχει περάσει από τα κοινά του Παναθηναϊκού και στα τέλη του Ιανουαρίου βρέθηκε στην Περιβόλα ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Τρίτωνα, ενώ στη συνέχεια με τον Φίλιππο Καμίση (αντιπρόεδρος του Απόλλωνα) ώστε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Στόχος του είναι να αναλάβει τον ερασιτέχνη στο σύνολο του, ώστε να αναβαθμίσει όλα τα τμήματα, αλλά αρχικά θα πρέπει να έχει εικόνα του ισολογισμού της ΚΑΕ, ώστε να μπορέσει να διαπιστώσει ποίες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις του, θέλοντας φυσικά ο σύλλογος να περάσει στα χέρια του...καθαρός.

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, οι δικηγόροι των δυο πλευρών βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αν και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα πάντα κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς. Ωστόσο, το κλειδί για να αναλάβει είναι η επιστροφή του Απόλλωνα στην Α1, και αυτό είναι σίγουρο το πρώτο του μέλημα, και θα προσπαθήσει, εφόσον υπάρξει συμφωνία, να το πραγματοποιήσει άμεσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ