21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Οι Σίξερς δεν παραχωρούν Σίμονς για Χάρντεν!

Οι φήμες γύρω από το όνομα του Τζέιμς Χάρντεν και τα πιθανά ανταλλάγματα των υποψήφιων ομάδων έχουν «φουντώσει» τις τελευταίες ώρες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όμως οι Σίξερς θέλησαν να «ξεκόψουν» αυτά τα σενάρια όσον αφορά το μέλλον του Μπεν Σίμονς.

Ο Τζέιμς Χάνρτεν θέλει να φύγει από τους Χιούστον Ρόκετς και προσπαθεί να το δείχνει αυτό με κάθε τρόπο και πλέον οι «ρουκέτες» έχουν μπει στη διαδικασία να δέχονται προτάσεις με πιθανά ανταλλάγματα. Τα δύο μεγάλα φαβορί ώστε να προσθέσουν τον «μούσια» στο ρόστερ τους είναι οι Σίξερς και οι Νετς, οι οποίοι διαθέτουν ελκυστικά ανταλλάγματα ώστε να αποκτήσουν τον Χάρντεν.

Οι Χιούστον Ρόκετς φαίνεται να επιθυμούν ως πακέτο από τους Σίξερς τον Μπεν Σίμονς και κάποια μελλοντικά pick πρώτου γύρου στο ντραφτ πακέτο, όμως δεν βρίσκει σύμφωνο σε αυτό τον νυν πρόεδρο της ομάδας και πρώην general manager των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Αυστραλός all around παίκτης δεν τοποθετείται ανάμεσα στα ανταλλάγματα ενώ αποτελεί σημαντικό κομμάτι του οργανισμού για το μέλλον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ