22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Ρόκετς σταμάτησαν τον Γουέστμπρουκ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σκόραρε 51 πόντους αλλά οι Ρόκετς είχαν περισσότερους ως ομάδα και τον κέρδισαν για δεύτερη φορά. Στο 2-0 βρίσκονται και οι Γουίζαρντς. 

“Σεληνιασμένος” ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να οδηγήσει μακριά τους Θάντερ αλλά συνήθως, βρίσκει απέναντι του καλύτερες ομάδες. Τι κι αν έβαλε 51 πόντους και σημείωσε ένα ακόμα triple-double (13 ασίστ και δέκα ριμπάουντ); Οι Ρόκετς τον κέρδισαν εκ νέου. Με τον Τζέιμς Χάρντεν να σκοράρει 35 πόντους, επικράτησαν με 115-111 και έκαναν το 2-0. Εξαιρετικός και ο Λου Γουίλιαμς με 21 πόντους, ενώ Έρικ Γκόρντον και Πάτρικ Μπέβερλι είχαν από 22 και 15 αντίστοιχα και ήταν αυτοί που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Στο 2-0 βρίσκονται και Γουίζαραντς μετά το 109-101 επί των Χοκς. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 31 πόντους με τους 16 εξ αυτών να τους σημειώνει στην τέταρτη περίοδο, ενώ ο Τζον Γουόλ, υπό τις ιαχές “M-V-P” είχε 32 πόντους και εννέα ασίστ. Η τελευταία, έκρινε τον νικητή. Από την ομάδα της Ατλάντα, ο Πολ Μίλσαπ είχε double-double με 27 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Στους μόλις έξι πόντους σταμάτησε ο Ντουάιτ Χάουρντ, ενώ είχε και εφτά ριμπάουντ, τα μισά απ’ ότι στο πρώτο ματς. 

Την έδρα τους εκμεταλλεύτηκαν και οι Γουόριορς που αν κι έπαιξαν δίχως τον Κέβιν Ντουράντ... διέλυσαν τους Μπλέιζερς με 110-81 για το 2-0. Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον σημείωσαν από 19 και 16 πόντους έκαστος, με τους Τζαβάλ ΜακΓκι (15π.) και Ίαν Κλαρκ (13π.) να είναι επίσης διψήφιοι. Από τους Μπλέιζερς που μεταφέρουν την σειρά στο Πόρτλαντ, ο Μορίς Χάρκλες είχε 15 πόντους



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ