19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι «ριπές» του Ντόρσεϊ και στο Βερολίνο (vid)

Η ελληνική αύρα είναι ιδιαίτερα αισθητή και στη φετινή πορεία της Μακάμπι και ειδικά στην σταθερή της άνοδο τον τελευταίο καιρό. Οι Ισραηλινοί που ταλαιπωρήθηκαν πολύ από ατυχίες στις αρχές της σεζόν, με απουσίες και ήττες με κάθε... απίθανο τρόπο, μετράνε πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια και πλησιάζουν διαρκώς την οκτάδα που είναι ο πρώτος τους στόχος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που καθοδηγεί τη Μακάμπι, έχοντας στο πλευρό του στον πάγκο και τον Βασίλη Γεραγωτέλλη ως άμεσο συνεργάτη του, μπορεί να έχει αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδας τον Σκότι Ουιλμπέκιν, αλλά σε διάρκεια εξελίσσεται κομβική μονάδα ο «δικός μας», Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο διεθνής γκαρντ που όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα είναι παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά και μακάρι και στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά, παίζει σχεδόν 23 λεπτά σε αγώνα και σκοράρει 10,4 πόντους, όντας ο δεύτερος πίσω από τον Ουιλμπέκιν που έχει 16,7.

Χθες το βράδυ στο Βερολίνο, ήταν ο Ντόρσεϊ αυτός που ηγήθηκε της άνετης νίκης της Μακάμπι,  σκοράροντας 25 πόντους με 5/7 τρίποντα και... υπενθυμίζοντας ότι εξασκεί το «δολοφονικό σουτ που πάντα αναζητά η Εθνική ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ