27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Οι Ράπτορς “σκότωσαν” τον Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός αλλά οι Ράπτορς τον κέρδισαν για τέταρτη φορά και πήραν την πρόκριση. Στα ημιτελικά της Δύσης οι Σπερς. 

Οι Μπακς αναζητούσαν την νίκη που θα έφερναν στα ίσια την σειρά με τους Ράπτορς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει, ότι περνάει από το χέρι του για να τους βοηθήσει. Με 34 πόντους σε 47 λεπτά, ο Greek Freak ήταν… ανεπανάληπτος και συνάμα… λίγος καθότι το φινάλε του ματς τον βρήκε ηττημένο. Η ομάδα του Τορόντο επικράτησε με 89-92 γιατί βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 25 πόντους διαφορά αλλά και γιατί είχε σε τρομερή βραδιά τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν. Σε μία έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, ο σταρ των Ράπτορς είχε 32 πόντους με τον Κάιλ Λόουρι να μένει στους μόλις 13. 

Στα ημιτελικά της Δύσης προκρίθηκαν οι Σπερς μετά την νίκη τους επί των Γκρίζλις με 103-96. Ο Τόνι Πάρκερ ήταν συγκλονιστικός καθώς ξεκίνησε με 6/6 σουτ, είχε 15 πόντους στο ημίχρονο και τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, δύο λιγότερους από τον Κάουι Λέοναρντ αλλά ο Γάλλος ήταν αυτπίς που "μίλησε" στα τελευταία κρίσημα λεπτά. Εξαιρετική δουλειά και από τον ΛαΜάρκους Όλντριζτ (17π., 12 ριμπ.) με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να περιμένει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις από τους παίκτες του, στην σειρά με τους Ρόκετς. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ