19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Ράπτορς θέλουν Τορόντο και αισιοδοξούν

Οι Τορόντο Ράπτορς αναζητούν τρόπο για να μείνουν επί καναδικού εδάφους, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Σαν να υπάρχει... φως στο τούνελ.

Οι «πτερόσαυροι» σκέφτηκαν σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσουν τη «Scotiabank Arena», αφού οι περιορισμοί που έχουν τεθεί εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού COVID-19 μπορεί να τους δημιουργήσουν πολλά προβλήματα τη σεζόν 2020-2021, καθώς η καναδική κυβέρνηση απαγορεύει τα ταξίδια από και προς τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, προτεραιότητά τους είναι να παραμείνουν στο «σπίτι» τους, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει η σκέψη από το ΝΒΑ να υπάρχει και παρουσία φιλάθλων στο παρκέ τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ποσοστό περίπου 25% της χωρητικότητας των κλειστών, εννοείται φορώντας μάσκα και διατηρώντας τις αποστάσεις, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι Καναδοί ψάχνουν λύσεις ώστε να μην αναγκαστούν να μετακομίσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και βρίσκονται σε επαφή με την κυβέρνηση, έχοντας και τη στήριξη του ΝΒΑ, ελπίζοντας πως θα τους ανάψει το «πράσινο φως» για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου. Τα δεδομένα, μάλιστα, φαίνεται να γέρνουν πλέον υπέρ τους. Με τις προσπάθειες της διοργανώτριας αρχής του «μαγικού κόσμου» και του κομισάριου, Άνταμ Σίλβερ, έχουν βρεθεί κάποιες κατευθυντήριες γραμμές που θα καθιστούν εφικτά για τις ομάδες τα ταξίδια τους από και προς το Τορόντο. Απομένει να συμφωνήσουν και οι τοπικές αρχές.

Σε περίπτωση, πάντως, που οι Τορόντο Ράπτορς δεν καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση της καναδικής κυβέρνησης, ώστε να εξαιρεθούν τόσο εκείνοι όσο και οι υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ από τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, τότε η μετακόμισή τους θα αποτελέσει ακόμα έναν «πονοκέφαλο» για τους διοικούντες τον οργανισμό, που θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στη συγκατοίκησή τους με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center» ή τα κλειστά που βρίσκονται στο Κάνσας Σίτι, το Σιάτλ και το Τάμπα Μπέι και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως έδρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ