21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες κινήσεις του Ηρακλή

Αρχίζει και παίρνει μπροστά σιγά σιγά ο σχεδιασμός του Ηρακλή, όπου μετά την συμφωνία για την παραμονή του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, μπαίνουν στο κάδρο οι παίκτες που θα στελεχώσουν τη νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο «γηραιός», η οποία θα αλλάξει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, αλλά θα είναι άκρως ανταγωνιστική.

Από την περσινή ομάδα στην λίστα της παραμονής βρίσκονται οι Κώστας Κακαρούδης και Γιάννης Αθανασούλας, ενώ προς θετική αναμένουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι θα είναι η περίπτωση απόκτησης του Μάριου Ματαλών, ο οποίος παρότι έχει μια καλή πρόταση από το Ισραήλ, δείχνει κάθε διάθεση να αγωνιστεί στον Ηρακλή. Το ίδιο κάνει και ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος μετά τον Χολαργό, θέλει να οδηγήσει και τους «κυανόλευκους», στα ίδια μονοπάτια, βλέποντας με πολύ θέρμη την προοπτική να βρεθεί στο Ιβανώφειο.

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, από την πλευρά του, εκτός από την περίπτωση του κοινοτικού που θα εξετάσει, βλέπει με πολύ προσοχή την περίπτωση του πολύπειρου σέντερ, Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α2 με το Περιστέρι, και θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ