22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι προπονητές ψηφίζουν ΤΣΣΚΑ!

Τι πιστεύουν οι προπονητές, που είναι οι καθ' ύλην αρμόδιοι για να κάνουν τέτοιου είδους προγνωστικά, για την έκβαση των δύο σημερινών ημιτελικών. Η Ευρωλίγκα ρώτησε οκτώ από τους 12 προπονητές, που αντιμετώπισαν φέτος τους τέσσερις φιναλίστ του φάιναλ φορ και το αποτέλεσμα αυτής της μίνι ψηφοφορίας είναι ξεκάθαρο. Στον πρώτο ημιτελικό τέσσερις προπονητές (Γιασικεβίτσιους, Ρέπεσα, Πασούτιν και Ράντονιτς) βλέπουν νίκη της ΤΣΣΚΑ και μόνον ένας, ο Εργκίν Αταμάν, πιστεύει πως θα νικήσει ο Ολυμπιακός. Στον άλλον ημιτελικό η υπεροχή της Φενερμπαχτσέ στα προγνωστικά είναι καθολική. Έξι προπονητές (Περάσοβιτς, Αταμάν, Γιασικεβίτσιους, Ρέπεσα, Πασούτιν και Ράντονιτς) βλέπουν νικήτρια την τουρκική ομάδα, αντίθετα τη Ρεάλ δεν την εμπιστεύεται κανείς!

Υπάρχουν και δύο προπονητές, που δεν παίρνουν θέση. Ο Τσάβι Πασκουάλ του Παναθηναϊκού και ο Ντέιβιντ Μπλατ της Μακάμπι αρκούνται στο τετριμμένο "όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες και ο καθένας θα κερδίσει", ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν παίρνει θέση για το αποτέλεσμα του ημιτελικού ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την ψηφοφορία της Ευρωλίγκας, όπου αιτιολογούνται οι απαντήσεις και υπάρχουν και ερωτήσεις για τον MVP και τον πρωταθλητή Ευρώπης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ