16.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Οι προπονήσεις της Βίρτους διακόπηκαν ξανά

Η Βίρτους Μπολόνια προχώρησε πριν από πέντε ημέρες στην απόφαση να επαναρχίσει τις προπονήσεις της, μετά τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά εν τέλει έβαλε «λουκέτο» στο προπονητικό κέντρο της.

Το ιταλικό πρωτάθλημα έχει ανασταλεί έως τις 3 Απριλίου, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει παράταση, με την κατάσταση στη γείτονα χώρα να είναι τραγική. Τα νούμερα σοκάρουν, με περισσότερους από 6.800 ανθρώπους να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που έχουν νοσήσει από τον ιό COVID-19, πλησιάζουν τα 70.000.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του ξεκίνησαν ξανά προπονήσεις, παρά τις ανησυχίες, έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης. Προπονούνταν σε δυάδες και διατηρώντας τις αποστάσεις, με συχνή απολύμανση των χεριών τους. «Επιστρέψαμε για να δουλέψουμε. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους παίκτες μας ό,τι μπορούμε, ώστε να τους βοηθήσουν να επιστρέψουν σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν τα παρατάμε», είχε δηλώσει τότε ο Σέρβος προπονητής.

Η απόφασή τους επικρίθηκε από πολλούς κι εν τέλει επικράτησε η λογική. Οι διοικούντες τη Βίρτους Μπολόνια έκλεισαν το προπονητικό κέντρο τους και όλοι πλέον θα μείνουν απομονωμένοι σπίτι τους, με τους παίκτες να έχουν ήδη λάβει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης από τους γυμναστές της ομάδας. Θυμίζουμε πως το ιταλικό συγκρότημα παίρνει μέρος και στο Eurocup, το οποίο έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας. Στα προημιτελικά, όταν επαναρχίσουν, θα αντιμετωπίσει τη Μονακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ