27 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Οι προβλέψεις του Πιτίνο για το Φάιναλ Φορ

Έξι προπονητές της Ευρωλίγκας έκαναν τις προβλέψεις τους για το Φάιναλ Φορ της Βιτόρια, ανάμεσά τους και ο Ρικ Πιτίνο.

Ο 66άχρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για την ομάδα που θεωρεί πως θα κατακτήσει τον τίτλο στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» κι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Εφές Αναντόλου. Θεωρεί πως στον τελικό θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για πολυτιμότερο παίκτη επέλεξε το Σέιν Λάρκιν. Ακριβώς το ίδιο ψήφισε και ο Γιασμίν Ρέπεσα, της Μπούντουσνοστ, με τη διαφορά πως στον τελικό «βλέπει» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, από την πλευρά του, απέφυγε να καταθέσει τα προγνωστικά του για το νέο πρωταθλητή. Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ θεωρεί πως η Φενέρμπαχτσε θα επιβιώσει από τον τουρκικό «εμφύλιο», δίνοντάς της ποσοστό επιτυχίας 55%, αντίθετα στο 50-50 θεωρεί πως είναι η «μάχη» ανάμεσα στην κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Αναποφάσιστος και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Η Μπασκόνια δεν παίρνει μέρος στο φετινό Φάιναλ Φορ, που φιλοξενείται στο «σπίτι», με τον 54χρονο τεχνικό να πιστεύει στην πρόκριση της Εφές Αναντόλου, αλλά να μην μπορεί να προβλέψει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού. Όσο για το βραβείο του MVP, προέβλεψε πως θα καταλήξει σε έναν εκ των Κόρι Χίγκινς, Φακούντο Καμπάτσο και Βασίλιε Μίτσιτς.

Ξεκάθαροι στις απόψεις τους ήταν οι άλλοι δύο προπονητές, οι οποίοι ψήφισαν για τον τίτλο και τον MVP τη Φενέρμπαχτσε και τον Κώστα Σλούκα ο Ρίμας Κουρτινάιτις της Χίμκι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Κόρι Χίγκινς ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι της Αρμάνι Μιλάνο. Θυμίζουμε πως το Φάιναλ Φορ θα ξεκινήσει την Παρασκευή (17/05) με τους δύο ημιτελικούς, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής…

19.00 Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Εφές Αναντόλου (Τουρκία) Novasports 1HD
22.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) Novasports 1HD



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ