25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Οι πιο αλησμόνητες στιγμές του Ίρβινγκ με τους «Κέλτες» (vid)

Απόψε τα μεσάνυχτα (25/12, 00:00) -ώρα Ελλάδος- οι Μπόστον Σέλτικς θα υποδεχθούν τους Μπρούκλιν Νετς στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών του ΝΒΑ. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα φέρει τον νυν παίκτη των Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, αντιμέτωπο με την παλιά του ομάδα.

Ο Ίρβινγκ, επιθυμώντας να απαλλαχθεί από την σκιά του Λεμπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, απαίτησε να γίνει trade το 2017 και η επιθυμία του εισακούστηκε... Βρέθηκε στην Βοστόνη και φόρεσε την φανέλα των «Κέλτων» για δύο σεζόν (2017-18, 2018-19). Σε αυτές τις αγωνιστικές περιόδους αναδείχθηκε All-Star, αλλά δεν κατάφερε να εκθρονίσει τον «Βασιλιά» από τον θρόνο της Ανατολικής περιφέρειας.

Πλέον, όντας στην Νέα Υόρκη και έχοντας επιστρέψει από τον τραυματισμό του, τόσο εκείνος όσο και ο συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ, είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φτάσει ξανά στην κορυφή.

Το NBA μέσα από ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube μας θυμίζει τις καλύτερες στιγμές του Ίρβινγκ με τους Μπόστον Σέλτικς εν όψει του αποψινού μεγάλου αγώνα... 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ