22.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι παραβάτες θα… καρφώνονται ανώνυμα

Το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εφαρμόσει το ΝΒΑ στο Ορλάντο θα είναι πολύ αυστηρό για τους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους εργαζομένους και θα πρέπει να τηρηθεί από όλους, χωρίς εξαιρέσεις, ώστε να διασφαλιστεί πως κανένας δεν θα νοσήσει από τον κορονοϊό, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο την υγεία όλων, αλλά και τους αγώνες.

Τα μέλη των 22 ομάδων που θα πάρουν μέρος στην επανέναρξη του «μαγικού κόσμου», από τις 30 Ιουλίου στην Disney World, θα είναι απομονωμένα από όλους κι αν κάποιο αψηφήσει τους κανόνες θα έρθει αντιμέτωπο με τις συνέπειες, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή. Το ΝΒΑ σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών ΝΒΑ θα είναι πολύ αυστηροί ως προς την τήρηση των μέτρων πρόληψης, τα οποία έχουν ήδη κοινοποιηθεί στις ομάδες.

Ωστόσο, επειδή η λίγκα και οι άνθρωποί της δεν θα μπορούν να είναι πανταχού παρόντες, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί γραμμή ανώνυμων καταγγελιών, ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να ενημερώνει άμεσα για εκείνους που θα παραβιάσουν τα μέτρα. Το ΝΒΑ και η NBPA στηρίζονται στο ότι άπαντες θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν ασφαλές το περιβάλλον που θα τους φιλοξενήσει για περίπου τρεις μήνες, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα το φετινό πρωτάθλημα που διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του COVID-19 και στις ΗΠΑ και τα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν εντός της λίγκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ