23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι παίκτες πληρώνουν για τον προπονητή! (vid)

Το ξέσπασμα του Ντέιβιντ Φιζντέιλ κατά των διαιτητων αμέσως μετά τον δεύτερο αγώνα με τους Σπερς προκάλεσε την τιμωρία του. Το ΝΒΑ επέβαλε βαρύ πρόστιμο 30.000 δολαρίων στον κόουτς των Γκρίζλις, το οποίο όμως δεν πρόκειται να πληρώσει αυτός. Διότι προθυμοποιούνται οι παίκτες να το πληρώσουν!

"Του το είπαμε αμέσως, δεν πρόκειται να το πληρώσεις εσύ αυτό", είπε ο Μάικ Κόνλεϊ, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι αμέσως μετά την επίμαχη συνέντευξη Τύπου έστειλε γραπτό μήνυμα στον προπονητή του λέγοντάς του "ευχαριστούμε".

"Τον στηρίζουμε απόλυτα", είπε και ο Ζακ Ράντολφ. "Όλα όσα είπε είναι αλήθεια. Βγήκε μπροστά για μας κι αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε. Όμως είπε την αλήθεια". 

Το ξέσπασμα αυτό του Φιζντέιλ είχε γενικότερα μεγάλη απήχηση στο κοινό. Το βίντεο με τις δηλώσεις του έγινε viral στο διαδίκτυο, ενώ στο Μέμφις τυπώθηκαν μπλουζάκια με τις δυο πιο εντυπωσιακές ατάκες του: "Take that for data" και "They're not going to rook us"! Ακόμα και ο Πατ Ράιλι αποθέωσε τον Φιζντέιλ, ενθυμούμενος ότι πριν πάει στο Μέμφις ήταν βοηθός του Έρικ Σπέλστρα στους Μαϊάμι Χιτ.

"Είμαι περήφανος γι' αυτό που έκανε ο Ντέιβ Φιζντέιλ", είπε ο Ράιλι. "Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο καθένας. Εγώ νομίζω ότι αυτός βγήκε μπροστά και πάλεψε για τους παίκτες του, πάλεψε για την πόλη του. Όλα όσα έπρεπε να πει είχαν αλήθεια μέσα τους. Χαίρομαι που από αυτή την άποψη φαίνεται ότι κουβαλάει το DNA των Χιτ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ