19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι παίκτες κράτησαν Συμεωνίδη, τέλος ο Καραμανλής

Ολική ανατροπή σκηνικού υπήρξε τις τελευταίες ώρες στον Ιπποκράτη, με τον Σάββα Συμεωνίδη να παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να αποχωρεί από τον σύλλογο ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Καραμανλής.

Οι δύο άντρες είχαν φτάσει σε οριακό σημείο κόντρας με αφορμή λειτουργικά θέματα, με τον Συμεωνίδη να διαμαρτύρετα έντονα στους διοικούντες για παραλείψεις που δεν άφηναν την ομάδα να λειτουργήσει απερίσπαστη και τον Καραμανλή να υποστηρίζει ότι τον διαβάλει και ότι όλα πήγαιναν βάσει προγράμματος.

Η ένταση κορυφώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Συμεωνίδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει αφού δεν μπορούσε να συνυπάρξει μαζί του και από εκείνη την ώρα άρχισαν οι εξελίξεις.

Οι παίκτες επισκέφτηκαν τον προπονητή στον τόπο διαμονής του δύο φορές σήμερα, εκφράζοντάς του με κάθε τρόπο την πρόθεσή τους να συνεχίσουν μαζί αυτό που άρχισαν. Οι διοικούντες που έτσι κι αλλιώς ήταν ικανοποιημένοι από την συνεργασία με τον Συμεωνίδη και αναγνώριζαν ότι είχε δίκιο στα παράπονά του, είδαν και την αποδοχή του από τους παίκτες και πήραν την προφανή απόφαση. Να μην τινάξουν στον αέρα λίγες μέρες πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος το αγωνιστικό τμήμα.

Είπαν λοπόν του Συμεωνίδη ότι συνεχίζει, εγγυήθηκαν την άμεση λύση των προβλημάτων με κυριότερο αυτό της διαμονής των παικτών και φυσικά, κατόπιν αυτών, ήταν ο Καραμανλής που δεν μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα και αποχώρησε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ