19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι Σανς ελπίζουν στην πρωτιά, Πέισερς και Σπερς θέλουν 2/2 (vids)

Οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν με 125-113 των αδιάφορων Τορόντο Ράπτορς, στο τελευταίο παιχνίδι της regural season του NBA, κλείδωσαν την 9η θέση και χρειάζονται το 2/2 στο play in τουρνουά, αν θέλουν να συνεχίσουν στα playoffs.

Οι Πέισερς, αρχικά θα βρουν απέναντί τους Χόρνετς. Αν χάσουν θα πάνε διακοπές. Αν νικήσουν θα παίξουν τα ρέστα τους με τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικς - Ουίζαρντς, και όποιος επικρατήσει θα εξασφαλίσει τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

Ο Μπρίσετ  με double-double 31 πόντων (career-high), 10 ριμπάουντ, ο Σαμπόνις με double-double 25 πόντων, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ ο και ΜακΝτέρμοτ με άλλους 20 πόντους, συνέθεσαν την επιθετική τριπλέτα των νικητών.

Οι Καναδοί, του τερμάτησαν στη δωδέκατη θέση (27-45), στην τελευταία φετινή τους παράσταση χρησιμοποίησαν μόλις 6 παίκτες, με προεξέχοντα τον Μαλακάι Φλιν που σκόραρε 27 πόντους. 

Παρά το εκτεταμένο ροτέσιον, οι Φοίνιξ Σανς κέρδισαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 123-121, χαρίς σε τρίποντο του Έτουαν Μουρ στο φινάλε, και περιμένουν ένα «στραβοπάτημα» των Ιντιάνα Πέισερς απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς, που θα τους εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη Δύση. 

Κρις Πολ, Ντέβιν Μπούκερ, Ντι Άντρε Έιτον και Τζέι Κράουντερ έμειναν εκτός αποστολής, αλλά επτά παίκτες των Σανς σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Μουρ, που ήταν και ο ήρωας στο φινάλε, ήταν ακόμα ο πρώτος σκόρερ, με 22 πόντους. Ακολούθησε ο Κάρτερ, ο οποίος «άγγιξε» το triple-double με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ. 

Τα «σπυρούνια» τερμάτησαν στη δέκατη θέση και χρειάζονται δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του play-in tournament, προκειμένου να καταφέρουν να μπουν στα playoffs. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ