14.7 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Οι Ουόριορς της… επανάληψης (vids)

Την παρουσία τους στους τελικούς της Δύσης, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, εξασφάλισαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αφού απέκλεισαν, με 4-2 νίκες, τόσο τους Λος Άντζελες Κλίπερς όσο και τους Χιούστον Ρόκετς.

Πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα είναι ο νικητής της άλλης ημιτελικής σειράς ανάμεσα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Ντένβερ Νάγκετς, η οποία βρίσκεται στο 3-3. Οι πρωταθλητές θα είναι εκείνοι που θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τις καλύτερες στιγμές τους μέχρι στιγμής στα πλέι οφ του ΝΒΑ

https://www.youtube.com/watch?v=dXgAZvKz1gM

Οι «πολεμιστές» και πέρυσι, όπως και φέτος, είχαν το ίδιο σκορ στους πρώτους δύο γύρους των πλέι οφ: απέκλεισαν με 4-1 τους Σαν Αντόνιο Σπερς και εν συνεχεία επίσης με 4-1 τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και συναντήθηκαν με τις «ρουκέτες» στους τελικούς της Δύσης, ξεπερνώντας το εμπόδιό τους με 4-3. Στους τελικούς του ΝΒΑ, κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, «καθάρισαν» με 4-0 και κατέκτησαν τον έκτο τίτλο στην ιστορία τους (1947, 1956, 1975, 2015, 2017, 2018).

https://www.youtube.com/watch?v=iAW8YZYf1po

Πρόπερσι, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατέκτησαν τον τίτλο στη Δύση με «sweep», κερδίζοντας με 4-0 κατά σειρά τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, τους Γιούτα Τζαζ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ στους τελικούς του ΝΒΑ επιβλήθηκαν με 4-1 των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

https://www.youtube.com/watch?v=bpytiKUcy78

Το 2016, επίσης ξεκίνησαν με το ίδιο σκορ στους πρώτους δύο γύρους των πλέι οφ, αποκλείοντας με 4-1 τόσο τους Χιούστον Ρόκετς όσο και τους Πόρλαντ Τρέιλ Μπλέιζετς, στους τελικούς της Δύσης κέρδισαν με 4-3 τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά στους τελικούς του ΝΒΑ έχασαν με 4-3 από τους εκπροσώπους του Οχάιο και απώλεσαν τον τίτλο. Θα πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο 2015, για να μη συναντήσουμε το ίδιο σκορ στις πρώτες δύο σειρές των πλέι οφ, κόντρα στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς (4-0) και στους Μέμφις Γκρίζλις (4-2). Για την ιστορία, πάντως, κατέκτησαν τον τίτλο στη Δύση με 4-1 απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς κι εν συνεχεία πανηγύρισαν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, κερδίζοντας με 4-2 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

https://www.youtube.com/watch?v=qBZ6Z1N7t-8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ