26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Οι Ουόριορς «ονειρεύονται» τον Χάουαρντ

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αντιμετώπισαν ουκ ολίγα προβλήματα την προηγούμενη σεζόν με αποτέλεσμα να τερματίσουν με το χειρότερο ρεκόρ και φαίνεται να κάνουν σχέδια έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Η ομάδα του Στιβ Κερ στερήθηκε ολόκληρη τη σεζόν τις υπηρεσίες των Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον κάτι που τους έκοψε τα... φτερά για κάτι καλό στη συνέχεια. Όμως οι «πολεμιστές» είναι αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουν ξανά και να πάρουν πίσω τον τίτλο του ΝΒΑ από τους Λέικερς.

Εκτός από τον τίτλο όμως σκέφτονται σοβαρά να «κλέψουν» από τους Λέικερς και τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής και με τις εμφανίσεις του θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό, κάτι που ενθουσίασε τους Ουόριορς και τον βλέπουν ως τον κατάλληλο παίκτη που θα «θωρακίσει» την ρακέτα τους.

Ο «Σούπερμαν» το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Λέικερς ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Κάζινς ενώ πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό μόλις 2.5 εκατ. δολάρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ