28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι Ουόριορς θα επιστρέψουν

Η φετινή σεζόν κύλησε εφιαλτικά για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που λύγισαν από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός συνέχειας στο ΝΒΑ.

Οι «πολεμιστές», με ρεκόρ μόλις 15-50 στα 65 ματς που πρόλαβαν να δώσουν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, περιορίστηκαν στην τελευταία θέση της Δύσης και δεν θα δώσουν το παρών στο Ορλάντο, στην επανεκκίνηση των αγώνων στις 30 Ιουλίου. Ο Πολ Πιρς, όμως, θεωρεί πως δεν έχουν «τελειώσει» ακόμα κι έχουν την προοπτική να κατακτήσουν ακόμα έναν τίτλο μες στα επόμενα τρία χρόνια, ώστε να φθάσουν τα εφτά στην ιστορία τους (1947, 1956, 1975, 2015, 2017, 2018).

Ο 42άχρονος παλαίμαχος φόργουορντ, ο οποίος είναι από την Καλιφόρνια και αγωνίστηκε στους Λος Άντζελες Κλίπερς στο τελείωμα της καριέρας του (και προηγουμένως στους Μπόστον Σέλτικς, τους Μπρούκλιν Νετς και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), εξέφρασε την πεποίθησή του: «Πιστεύω πραγματικά πως μπορούν να κερδίσουν έναν τίτλο τα επόμενα τρία χρόνια. Αν και δεν είδαμε φέτος μαζί τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, πρέπει να παραδεχθούμε πως παραμένουν το καλύτερο δίδυμο γκαρντ στο ΝΒΑ».

Βέβαια, δεν αρκεί μόνο η επιστροφή των τραυματιών -την καινούρια σεζόν- ώστε οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να διεκδικήσουν ξανά τον τίτλο. Όπως πρόσθεσε ο Πολ Πιρς: «Εάν κάνουν τις σωστές κινήσεις, δηλαδή να έχουν μια καλή επιλογή στο ντραφτ, μπορεί να οδηγηθούν σε έναν καλό παίκτη. Η δομή υπάρχει για αυτούς, ώστε να "χτίσουν" μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό την επόμενη τριετία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ