33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι ομάδες του επόμενου EuroCup (pic)

Γνωστές έγιναν οι 24 ομάδες που θα αγωνιστούν στο EuroCup της επόμενης χρονιάς, μετά την ανακοίνωση της διοργάνωσης, με την Ελλάδα να μην έχει εκπρόσωπο.

Θα υπάρχουν τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων και στους "16" θα προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες, όπου θα χωρίζονται σε τέσσερα γκρουπ. Στην συνέχεια, οι δύο πρώτες των ομίλων θα περνούν στα προημιτελικά όπου η πρόκριση θα κρίνεται στις δύο νίκες, όπως και στην φάση των ημιτελικών και των τελικών.

Αναλυτικά οι 24 ομάδες που θα συμμετέχουν στο EuroCup της σεζόν 2017-18:

Τσεντεβίτα (Κροατία), Παρτιζάν (Σερβία), Μπουντόσνοστ (Μαυροβούνιο), Παρί Λεβαλουά (Γαλλία), Βιλερμπάν (Γαλλία), Λιμόζ (Γαλλία), Ουλμ (Γερμανία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Τρέντο (Ιταλία), Ρέτζιο Εμίλια (Ιταλία), Τορίνο (Ιταλία), Λιετκαμπέλις (Λιθουανία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία), Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Ούνικς Καζάν (Ρωσία), Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Ανδόρα (Ισπανία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) και Τόφας (Τουρκία).

Παράλληλα η διοργάνωση αποφάσισε την συλλογική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στα πρότυπα της Ευρωλίγκας, με σκοπό να προκύψουν μεγαλύτερα έσοδα για τους συλλόγους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ