30.9 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Οι Νικς σιωπούν για τον Φλόιντ και προκαλούν αντιδράσεις

Οι τελευταίες ημέρες μποριύν να χαρακτηριστούν ιδιαιτερα κρίσιμες στην Αμερική μετά την αστυνομική βία και τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ προκαλώντας την οργή του υπόλοιπου κόσμου όμως οι Νιου Γιορκ Νικς προτίμησαν να απέχουν απ' όλο αυτό.

Αν και οι δρόμοι έχουν γεμίσει με χιλιάδες φωνές και πανό κατά της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολις, με αρκετούς αστέρες του ΝΒΑ και ομάδες να στέκονται στο πλευρό του άτυχου άνδρα και να ωθούν τον αγώνα κατά των φυλετικών διακρίσεων, οι Νικς δεν δείχνουν ιδιαίτερα συγκινημένοι.

Για την ακρίβεια ο ιδιοκτήτης, Τζέιμς Ντόλαν, δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος ούτε ο οργανισμός κάτι που δημιούργησε δυσαρέσκεια στον κόσμο μέσω των σόσιαλ μίντια ενώ το email που έστειλε στους ανθρώπους της ομάδας φαίνεται να ήταν το... κερασάκι στην τούρτα.

«Σαν οργανισμοί στον κόσμο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας, δεν έχουμε καμία παραπάνω ικανότητα από τους υπόλοιπους για να προσφέρουμε την γνώμη μας για κοινωνικά ζητήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Ντόλαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ