16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι Νετς πήγαν να “κλέψουν” τον Κοκόσκοφ!

Παρά λίγο να κάνουν μεγάλη ζημιά οι Μπρούκλιν Νετς στη Φενερμπαχτσέ, αλλά τελικά ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ αποδείχθηκε κύριος.

Ο Σέρβος προπονητής έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, στην πραγματικότητα εκεί έφτιαξε το όνομά του. Στους Φίνιξ Σανς, μάλιστα, υπήρξε πρώτα άμεσος συνεργάτης του προπονητή Άλβιν Τζέντρι και στη συνέχεια κάθησε στον πάγκο ως head coach για ένα χρόνο. Εκεί τον είδε ο Στιβ Νας.

Ο Καναδός έπαιξε πολλά χρόνια στο Φίνιξ κι έχει κρατήσει δεσμούς με την ομάδα. Έτσι, όταν πριν από μερικές εβδομάδες αποδέχθηκε την πρόταση των Μπρούκλιν Νετς να γίνει ο πρώτος προπονητής τους, το μυαλό του πήγε στον Ιγκόρ Κοκόσκοφ τη στιγμή που άρχισε την προσπάθεια να στελεχώσει το επιτελείο του.

Όπως γράφει το Athletic, ο Νας και οι Νετς ήρθαν σε επαφή με τον Σέρβο προπονητή και του πρότειναν να επιστρέψει στο ΝΒΑ για λογαριασμό τους. Αλλά ο Κοκόσκοφ είχε ήδη συμφωνήσει με τη Φενερμπαχτσέ και έκρινε πως δεν έπρεπε να σπάσει αυτή τη συμφωνία. Απάντησε, λοιπόν, πως θα προτιμούσε να μείνει στην Ευρώπη και ανακούφισε τους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ, που απέφυγαν ένα μεγάλο μπελά να ψάχνουν για προπονητή λίγο πριν αρχίσει η σεζόν. Και χωρίς να υπάρχουν πια διαθέσιμοι στην αγορά προπονητές αυτού του επιπέδου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ