19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι νέοι συνεργάτες του Ρουμπελάκη

Ενίσχυση σε όλους τους τομείς για τις Εσπερίδες, εν όψει της καινούριας σεζόν και της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Ο Βασίλης Μαρίνος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ρουμπελάκη στην τεχνική ηγεσία του συγκροτήματος της Καλλιθέας, το οποίο ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του και το γυμναστή Βαγγέλη Ανυφαντή, ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση των παικτριών.

Η ανακοίνωση: «Ο Βαγγέλης Ανυφαντής συμφώνησε και θα είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης για την περίοδο 2018-19. Πρόκειται για μια τεράστια φυσιογνωμία του χώρου. Με βιογραφικό που θα ζήλευαν άπαντες. Τα τελευταία χρόνια δούλεψε σε CCC Polkowice, Φενέρμπαχτσε με σπουδαίες επιτυχίες, ενώ για πολλά χρόνια ήταν υπεύθυνος στον Αθηναϊκό, με αποκορύφωμα φυσικά το τρεμπλ του 2010. Το 2011 ήταν υπεύθυνος της Εθνικής Λετονίας. Εννοείται πολλά Κύπελλα και τίτλοι σε όλες σχεδόν τις θητείες του.

Επίσης, ο πολύπειρος Βασίλης Μαρίνος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ρουμπελάκη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας. Στο βιογραφικό του: Γυναίκες: Δάφνη Δαφνίου, Αμαζόνες, Ν.Ε. Μεγαρίδος, Άνδρες: Αιγάλεω, Γ.Σ. Κηφισιάς, Ν.Ε. Μεγαρίδος, Πεύκη, Εν. Περάμου, Ο.Κ.Ε., Δάφνη Δαφνίου, Γ.Σ. Πατησίων, Γ.Σ. Μάνδρας, Γ.Σ. Αμαρουσίου. Μέλος του ΣΕΠΚ από το 1994».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ