20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι νέοι είναι… ωραίοι (vids)

Οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχθηκαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους κέρδισαν με 107-89 στην «American Airlines Arena», με τον Τάιλερ Χίρο να κλέβει την παράσταση.

Ο ρούκι των γηπεδούχων εντυπωσίασε με 18π., με τον Κρις Σίλβα να έχει άλλους 16π. και τον Μπαμ Αντεμπάγιο 14π. και οκτώ ριμπάουντ, ενώ ο Μέγιερς Λέοναρντ συνείσφερε έντεκα ριμπάουντ, έμεινε όμως στους 5π. Ο Τζίμι Μπάτλερ, στο ντεμπούτο του στο Μαϊάμι, τελείωσε με 10π., τρία ριμπάουντ και πέντε ασίστ σε 24’.

https://www.youtube.com/watch?v=nhmN-8Kg_oQ

Συνολικά δεκαεφτά παίκτες χρησιμοποίησε ο Γκρεγκ Πόποβιτς και μόνο οι Ρούντι Γκέι (12π.) και Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (10π.) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Από 8π. έβαλαν οι Λα Μάρκους Όλντριτζ (3/9 σουτ εντός παιδιάς), Ντεζούντε Μάρεϊ (2/8 σουτ) και Τζέικομπ Πόελτλ, με τον τελευταίο να έχει και πέντε ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=0eUJcnAVdwY

Στην «Talking Stick Resort Arena» οι Φοίνιξ Σανς κέρδισαν με 111-106 τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς έχοντας «διπλό» τον 21χρονο Ντιάντρε Έιτον με 18π. και δεκατρία ριμπάουντ. Ο Τάι Τζερόμ σκόραρε άλλους 12π., ο Έλι Οκόμπο είχε 13π. και ο Ντέβιν Μπούκερ 15π. και τέσσερα ριμπάουντ. Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 19π., δέκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ ξεχώρισε από τους «λύκους», πριν πάει στην εξέδρα και παρακολουθήσει το ματς μαζί με τους φιλάθλους.

https://www.youtube.com/watch?v=CtPUMb8PRG8

Οι Ντένβερ Νάγκετς, από την πλευρά τους, νίκησαν με 105-94 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Veterans Memorial Coliseum», με δεκαπέντε παίκτες τους να χρίζονται σκόρερ. Ο Πολ Μίλσαπ είχε 14π. μαζί με πέντε ριμπάουντ, ο Τζέραμι Γκραντ 13π. και από 12π. οι Μαλίκ Μπίσλι και Μόντε Μόρις. Εκτός έμεινε ο Νίκολα Γιόκιτς. Οι Πάου Γκασόλ και Γιουσούφ Νούρκιτς δεν έπαιξαν από τους γηπεδούχους, για τους οποίους ο Μάριο Χεζόνια είχε 12π. και έξι ριμπάουντ, ο Σκάι Λαμπισιέρ 10π. και δώδεκα ριμπάουντ και οι Ζακ Κόλινς και Ανφέρνι Σίμονς από 10π.

https://www.youtube.com/watch?v=Ey0VxHteCns



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ