24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)

Στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» έγινε η επίσημη φωτογράφηση του Παναθηναϊκού, με τις παίκτριες να φορούν τις νέες εμφανίσεις τους.

Οι «πράσινες» άφησαν για λίγο στην άκρη την προετοιμασία τους εν όψει του εντός έδρας αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική (29/10, 13.00) και πόζαραν με τις φανέλες που φορούν στα επίσημα ματς στην Α1 Γυναικών, δημιουργία της CAP, με το «φακό» του Ερασιτέχνη να απαθανατίζει στιγμές από τα… παρασκήνια και να τις δίνει στη δημοσιότητα μέσω Facebook.

https://www.facebook.com/PanathinaikosAO1908/posts/10155810818934801

Η ανακοίνωση: «O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης CAP, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικού Υλικού της Γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2017/18, αλλά και των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου!

H CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη από τον Kο Μισαηλίδη Γιώργο, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και General Manager της εταιρίας. Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσής της η εταιρία έδωσε έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των προϊόντων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης. Από μια επιχείρηση σχεδιασμού κεντημάτων και τυπωμάτων, η εταιρία εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί μια δυναμική εταιρία που παράγει, σχεδιάζει και διανέμει αθλητικά είδη από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνικών προδιαγραφών. Η CAP αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά δική μας κατασκευής.

Η σταθερότητα στις βασικές αρχές, αλλά κυρίως η συνεχής αναβάθμιση των παραγωγικών διαδικασιών αποτελούν το κλειδί της κατοχής ενός μεγάλου μεριδίου στη σημερινή αγορά. Η εταιρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές. Η CAP παρά τις δυσκολίες του κλάδου έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της και να προσελκύσει έναν αξιόλογο αριθμό νέων πελατών και συνεχώς να αναζητά νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Η εταιρία βασισμένη στην υπάρχουσα τεχνογνωσία της και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές της στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από κάθε αθλητικό είδος (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, handball, volleyball, στίβος, τένις κ.λπ.). Η αναπτυγμένη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη συνεχή υιοθέτηση και εφαρμογή νέων παραγωγικών και σχεδιαστικών τεχνικών, δίνει το προβάδισμα στη δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών σχεδίων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

Η CAP έχει να επιδείξει ένα εκτενές πελατολόγιο που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται συνεργασίες με ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα BC, η Καβάλα, κ.ά. Το πελατολόγιο της CAP δεν περιορίζεται σε συλλογικό επίπεδο, καθώς συνεργάζεται με τις Eθνικές Oμάδες Mπάσκετ Kωφών, όπως επίσης με την Eθνική Oμάδα Βeach Ηandball. Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς, η CAP διαθέτει ένα ολοκληρωμένο site www.capsport.gr για την προβολή και τη διανομή των προϊόντων της. Η καταχώριση των παραγγελιών ελέγχεται άμεσα και η αποστολή των προϊόντων προς εσάς είναι πλέον πολύ γρήγορη και εύκολη. Καθημερινή και άμεση επικοινωνία μπορεί να έχει μαζί κανείς και μέσω των γνωστότερων κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter και Instagram».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ