21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι Μπακς θα εμβολιάσουν τους οπαδούς τους!

Στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που γίνεται σε κάθε χώρα για την προώθηση της εμβολιαστικής εκστρατείας ενάντια στον κορωνοϊό, οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να εμβολιάσουν τους οπαδούς τους! 

Για την ακρίβεια, τα «ελάφια» προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους φαν τους άνω των 16 ετών παραυρεθούν στο «Fiserv Forum» για το επερχόμενο ματς με τους Μπρούκλιν Νετς, να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. 

«Ενθαρρύνουμε όλους να εμβολιαστούν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Τμήμα Υγείας του Μιλγουόκι για να δώσουμε στους θαυμαστές αυτήν την εύκολη και βολική ευκαιρία. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για όλους μας να κάνουμε το απαραίτητο βήμα που θα βοηθήσει να επιστρέψουμε τη ζωή μας στο φυσιολογικό. Ας το κάνουμε μαζί», ανέφερε ενδεικτικά ο Πίτερ Φέιγκιν, πρόεδρος των Μπακς

Η διάρκεια της όλης διαδικασίας υπολογίζεται στα 20 με 30 λεπτά (εγγραφή, εμβολιασμός και αναμονή μετά τη χορήγηση), ενώ το Τμήμα Υγείας του Μιλγουόκι θα φροντίσει να οριστούν και τα ραντεβού για τη δεύτερη δόση των εμβολιασθέντων. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ