24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Οι μαθητές στηρίζουν τον Κόροιβο (pics)

Δύσκολη εντός έδρας αποστολή έχει το Σάββατο (10/03, 16.30) ο Κόροιβος, υποδεχόμενος την ΑΕΚ στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας.

Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου θα τεθούν αντιμέτωποι με την «Ένωση» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, μεταξύ των οποίων και αρκετούς μαθητές. Εξάλλου, συνεχίστηκε για ακόμα μία εβδομάδα το πρόγραμμα «Σουτ εντός παιδιάς», με αντιπροσωπία του ηλειακού συγκροτήματος να επισκέπτεται σχολεία της περιοχής και να μοιράζει δωρεάν προσκλήσεις.

Στην αρχή της εβδομάδας ο Κόροιβος βρέθηκε και στο ΙΙΕΚ Σμαρνάκη, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Κόροιβος για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, πραγματοποίησε η ομάδα μας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, ο εκτελεστικός διευθυντής, Χάρης Παρασκευόπουλος, ο προπονητής, Ντίνος Καλαμπάκος, και βοηθός του, Αλέξανδρος Βελισσαράκος, και φυσικά οι αθλητές του Κόροιβου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σχολών Σμαρνάκη και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το χώρο όπου πάρα πολλοί νέοι αποκτούν τα απαιτούμενα εφόδια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, μέσω του Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας μίλησαν στους σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ., είχαν την χαρά να τους γνωρίσουν και να τους ανταποδώσουν την πρόσκληση, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/3-16:30) με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, ενώ δοκίμασαν και τις δημιουργίες που ετοίμασαν γι’ αυτούς οι φοιτητές του τμήματος μαγειρικής του Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, παρέδωσε στην κυρία Κωνσταντίνα και τον Κώστα Σμαρνάκη μία φανέλα της ομάδας μας με τις υπογραφές όλου του αγωνιστικού τμήματος και το όνομά τους στο πίσω μέρος της. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καλωσορίζοντας τον Κόροιβο στις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ., η κυρία Κωνσταντίνα Σμαρνάκη, ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη. Είναι χαρά μας που έχετε έρθει εδώ σήμερα και που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να σας γνωρίσουν προσωπικά. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε την προσπάθεια του Κόροιβου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Από την πλευρά της ΚΑΕ Κόροιβος, ο Χρήστος Λαγός δήλωσε: «Μας δίνεται για άλλη μία φορά η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τις Σχολές Σμαρνάκη, την κυρία Κωνσταντίνα, τον Κώστα και την οικογένειά τους για τη σημαντική στήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας έχει δύο σκέλη. Ένα αυτό της προβολής στη φανέλα κι ένα άλλο το οποίο αφορά την καθημερινή σίτιση των αθλητών μας. Η προσφορά τους είναι σπουδαία και πλέον τους νιώθουμε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Κόροιβου. Από εκεί και πέρα, είμαστε χαρούμενοι που στο πλαίσιο της συνεργασίας μας μπορέσαμε να κάνουμε τη σημερινή επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, έτσι ώστε και οι παίκτες και οι προπονητές μας να βρεθούν στο χώρο αυτό των σχολών, που προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε πάρα πολλούς νέους, καθώς και οι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. να έρθουν σε επαφή με την ομάδα μας. Μάλιστα, θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο 10 Μαρτίου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ