21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι… μάχες και ο «τελικός» της Basket League

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Basket League, όσον αφορά στους αγώνες της πρώτης ημέρας.

Το Σάββατο (06/04) θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής, με τον Άρη να υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο τον Προμηθέα Πατρών, με το Γιάννη Καστρίτη να έχει στη διάθεσή του και τον Γκάρι Μπελ, ενώ ο Μάκης Γιατράς δεν μπορεί να υπολογίζει στο Λάνγκστον Χολ. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες και δεν «βλέπουν» άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου, νίκη για να μείνουν ψηλά στην κατάταξη θέλουν και οι φιλοξενούμενοι, που δεν έχουν κερδίσει ποτέ στο «Nick Galis Hall».

Στο Λαύριο δοκιμάζεται η ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό της από το Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, με το Λούκα Μπάνκι να αφήνει εκτός αποστολής τους τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο τραυματίας Μιχάλης Λούντζης δεν θα είναι διαθέσιμος για το Χρήστο Σερέλη. Ο Πανιώνιος και το Περιστέρι, από την πλευρά τους, θα συναντηθούν στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες και θα στοχεύσουν στη δεύτερη σερί επιτυχία τους.

Σπουδαίο ματς, με χαρακτήρα… τελικού επιβίωσης, αναμένεται να γίνει στο «Τάσος Καμπούρης», ανάμεσα στην Κύμη και το Ρέθυμνο, και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα ξεκαθαρίσει ή θα περιπλεχθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ευβοιώτες είναι στο +2 από τους Κρητικούς, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί έξι αγώνων. Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο «Μελίνα Μερκούρη», είχαν επικρατήσει οι γηπεδούχοι με διαφορά 14π.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 06/04
«Σ. Μπεφόν» 15.45 Πανιώνιος-Περιστέρι Καρακατσούνης, Μπήτης, Διαμαντής (Ορφανός Γ.) BLSHOW ΕΡΤ Sports
«Τ. Καμπούρης» 15.45 Κύμη-Ρέθυμνο Αναστόπουλος Π., Τσαρούχα, Τζαφλέρης (Δεσάρτης) BLSHOW ΕΡΤ Sports
Κ.Γ. Λαυρίου 17.00 Λαύριο-ΑΕΚ Σώμος, Παναγιώτου, Παφίλης (Μουζάκης Στ.) ΕΡΤ3 Live
Αλεξάνδρειο 15.45 Άρης-Προμηθέας Πατρών Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης, Αναστόπουλος Α. (Δροσόπουλος) BLSHOW ΕΡΤ Sports

Κυριακή 07/04
«Ν. Σαμαράς» 17.00 Ήφαιστος Λήμνου-Χολαργός Κορομηλάς, Πουρσανίδης Κ., Παντελίδης (Ελευθεριάδης) ΕΡΤ Sports Live
ΣΕΦ 15.00 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου Ανδρικόπουλος, Μπίκας, Ζακεστίδης (Βιδάλης) COSMOTE SPORT 4HD Live
ΟΑΚΑ 17.30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Πουρσανίδης Γ., Ψαριανός, Καλδίρης (Ντίνος) COSMOTE SPORT 4HD Live

Δείτε, εδώ, πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ