27.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Οι μάγοι με τα… δώρα! (vid)

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς νίκησαν 121-102 τους Μπόστον Σέλτικς και ισοφάρισαν σε 2-2 την ημιτελική σειρά των πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας.

Όποιος έκανε το λάθος να υποτιμήσει τους «μάγους» μετά τις δύο πρώτες νίκες των αντιπάλων τους στη Μασαχουσέτη θα πρέπει ήδη να το έχει μετανιώσει!

Το συγκρότημα του Σκοτ Μπρουκς δεν έχει καμία διάθεση να τα παρατήσει και το απέδειξε με εμφατικό τρόπο. Πλέον η σειρά έχει έρθει στα ίσα και μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι τελευταίοι νωρίτερα είχαν «σκουπίσει» τους Τορόντο Ράπτορς και είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για τους τελικούς της Ανατολής. Πλέον αναμένεται να έχουν αρκετές μέρες για ξεκούραση καθώς φαίνεται ότι η μάχη των Ουίζαρντς με τους Σέλτικς θα κρατήσει αρκετά...

Στα του αγώνα, το παιχνίδι αντίθετα με το τρίτο της σειράς, ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους πρωτευουσιάνους να στήσουν πάρτι από νωρίς. Και τα κατάφεραν για ένα ημίχρονο, καθώς στο 20' ο φωτεινός πίνακας του «Verizon Center» έγραφε 48-48.

Το τρίτο δωδεκάλεπτο όμως έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Οι «μάγοι» δικαίωσαν το παρατσούκλι τους και δημιούργησαν μία... κατηφόρα δίχως τέλος για τη Βοστώνη. Το επιμέρους σκορ στην τρίτη περίοδο ήταν 42-20 και το 90-68 του 36' έβαλε τέλος στα όνειρα της ομάδας του Μπραντ Στίβενς για κάτι καλό.

Πρώτος σκόρερ των θριαμβευτών ήταν ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 29 πόντους, ενώ 27 με δώδεκα ασίστ πρόσθεσε ο μεγάλος αστέρας της Ουάσινγκτον, ο Τζον Ουόλ. Για τους ηττημένους ο Αϊζάια Τόμας με 19 πόντους ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο», αλλά και πάλι έμεινε χαμηλότερα απ' ό,τι συνηθίζει. 

Πλέον η σειρά μεταφέρεται ξανά στη Βοστώνη για το καθοριστικό πέμπτο παιχνίδι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, σε μία από τις συναρπαστικότερες «μάχες» των τελευταίων χρόνων.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

<



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ