23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Λιθουανοί «μπλοκάρουν» Καρινιάουσκας!

Πρόβλημα με τη μεταγραφή του Βάιντας Καρινιάουσκας εμφανίζεται στην Κύμη, αφού ο παίκτης μπορεί να βρίσκεται στην χώρα μας, αλλά η λιθουανική ομοσπονδία δεν του χορηγεί τη σχετική άδεια, καθώς είναι ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό.

Δε λέει να... ηρεμήσει η Κύμη στο ζήτημα της ενίσχυσής της στην περιφέρεια, αφού ήδη σε δύο περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί προβλήματα. Δεν έφτανε η επιπλοκή με τον Κέβιν Ουέαρ, τον οποίο η ομάδα της Εύβοιας κατηγόρησε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, αλλά έρχεται να προστεθεί σαν πρόβλημα και η μη δυνατότητα ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Βάιντας Καρινιάουσκας.

Ο Λιθουανός γκαρντ βλέπει την ομοσπονδία της χώρας του να μην του εκχωρεί άδεια να φύγει από τη Λιετκαμπέλις. Ο λόγος έχει σχέση με την εμπλοκή του σε υπόθεση στοιχηματισμού, με τον ίδιο να είναι ύποπτος. Μπορεί να μην υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, κάτι που σημαίνει πως, προς το παρόν, το ταξίδι που έχει ήδη κάνει στην Ελλάδα είναι μάταιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ