28.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι Λέϊκερς βάζουν στην άκρη Ντενγκ και Μοζγκόφ!

Σύμφωνα με πηγές του ESPN και πιο συγκεκριμένα, της δημοσιογράφου Ramona Shelburne, οι Λος Άντζελες Λέϊκερς αποφάσισαν να αδρανοποιήσουν τους δύο καλαθοσφαιριστές για το υπόλοιπο της σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία, όπως λένε, σε νεότερους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία 15 παιχνίδια.

 

Οι Λούολ Ντενγκ και Τιμοφέι Μοζγκόφ, ήταν από τις ακριβότερες προσθήκες της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, αξίας συνολικού ποσού και των δύο 136 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια. Στην πρώτη τους χρονιά στην ομάδα, ο Μοζγκόφ είχε κατά μέσο όρο 7,4 πόντους και 4,9 ριμπάουντ σε περίπου 21 λεπτά ανά αγώνα, ενώ ο Ντενγκ είχε κατά μέσο όρο 7,6 πόντους και 5,3 ριμπάουντ σε σχεδόν 27 λεπτά ανά παιχνίδι.

Μοιραία λοιπόν, σταδιακά άρχιζαν να αντικαθίστανται από την ομάδα χωρίς να παίρνουν καθόλου χρόνο συμμετοχής έστω και για λίγο και σύμφωνα με πηγές του ESPN, οι δύο καλαθοσφαιριστές της ομάδας, που είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με τον προπονητή Λουκ Ουόλτον, έδειξαν άνετοι και συμφώνησαν στην "απενεργοποίηση" τους έως το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να πούμε πως ο  Ντενγκ έχει να παίξει από τις 26 Φεβρουαρίου ενώ ο Μοζγκόφ πριν την έναρξη του All-Star game.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ