17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι Λέικερς «σκόρπισαν» τους Ουόριορς αλλά έχασαν τον Λεμπρόν (vid)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση και διέλυσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς εκτός έδρας με 127-101, στο σημαντικότερο παιχνίδι του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του ΝΒΑ, όμως είδαν τον Λεμπρόν Τζέιμς να αποχωρεί τραυματίας στην τρίτη περίοδο.

Οι «λιμνάνθρωποι» έχουν πλέον ρεκόρ 20-14 κι έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι δεν αστειεύονται και θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Συνεχίζουν να προβληματίζουν οι πρωταθλητές που έπαιξαν άσχημα και πλέον έπεσαν στο 23-12.

Από την πρώτη περίοδο οι Λέικερς έδειξαν τις προθέσεις τους και εκμεταλλεύτηκαν όλες τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων οι οποίοι αν και σκόραρα 25 πόντους έχαναν με επτά (32-25). Καρμπόν το δεύτερο δωδεκάλεπτο με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 65-50.

Παρά το γεγονός ότι ο «Βασιλιάς» τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα και δεν έπαιξε μετά το τρίτο κομμάτι του αγώνα, οι Λέικερς ήταν εντυπωσιακοί και δεν διατήρησαν απλά το προβάδισμα που είχαν, αλλά εκτόξευσαν τη διαφορά στο +26 για τη σπουδαιότερη μέχρι τώρα νίκη τους.

Ο Λεμπρόν πρόλαβε να πετύχει double double τελειώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους, δέκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ των «λιμνάνθρωπων» ήταν ο Κούζμα με 19 πόντους.

Για τους ηττημένους ο βετεράνος Αντρέ Ιγκουοντάλα σημείωσε 23 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ ακολούθησε με 21, ενώ χαμηλά έμεινε ο Στεφ Κάρι (15 π.) και πολύ χαμηλά ο Κλέι Τόμπσον με μόλις πέντε.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης στο παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ