23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι Λέικερς καλοβλέπουν τον «ελεύθερο» Μάθιους

Ο Ουέσλει Μάθιους έκανε opt out από τους Μιλγουόκι Μπακς και οι Λος Άντζελες Λέικερς εξετάζουν την περίπτωσή του ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντάνι Γκριν.

Ο Αμερικανός σουτέρ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ουισκόνσιν και στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς φαίνεται να επιθυμεί να εξασφαλίσει καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που θα το πρόσφεραν τα «ελάφια» την επόμενη σεζόν (2.6 εκατ.δολ.) με μία ομάδα που θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Σε αυτό το σημείο έρχονται στο προσκήνιο οι πρωταθλητές Λέικερς, οι οποίοι είναι αρκετά «ζωηροί» στο μεταγραφικό παζάρι πριν καν ανοίξει η free agency. Συγκεκριμένα οι «λιμνάνθρωποι» έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Θάντερ για την ανταλλαγή του Ντάνι Γκριν και της επιλογής τους στον πρώτο γύρο του φετινού ντραφτ για τα... μάτια του Ντένις Σρέντερ όπου θα επισημοποιηθεί την Τετάρτη.

Αυτό το «ντόμινο» εξελίξεων σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα προκαλεί στους Λέικερς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουέσλει Μάθιους, ώστε να καλύψει το κενό του Ντάνι Γκριν ενώ πολύ πιθανόν είναι το σενάριο να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές ο Έιβερι Μπράντλεϊ, κάτι που θα προκαλέσει την επιτακτική ανάγκη να εξασφαλίσουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μαθιους.

Ο 34χρονος παίκτης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός σούτινγκ γκαρντ των Μπακς και σημείωσε 7.4 πόντους με 36.4% στο τρίποντο σε 24 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ