22.7 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Οι Λέικερς κάνουν… πλάκα (vids)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έφθασαν σε νέα άνετη νίκη επί των Λος Άντζελες Κλίπερς, με 131-106 στο «Staples Center», αν και αγωνίστηκαν και πάλι με σοβαρές απουσίες.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις δεν πάτησαν παρκέ ούτε στο δεύτερο φιλικό των «λιμνανθρώπων», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Αυτήν τη φορά δεν αγωνίστηκε ούτε ο Ντένις Σρέντερ. Ωστόσο, δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσουν των συμπολιτών, με τον Κάιλ Κούζμα να τελειώνει με 25π. και έξι ριμπάουντ και τον Τάλεν Χόρτον-Τάκερ να είναι «διπλός» με 33π. και δέκα ριμπάουντ, αγωνιζόμενος για 41.26’.

https://www.youtube.com/watch?v=DVxG2_DS960

https://www.youtube.com/watch?v=d_wBfgfmWbU

Double double έκανε και ο Μόντρεζλ Χάρελ, με 19π. και έντεκα ριμπάουντ κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, ενώ δεν αγωνίστηκαν ούτε οι Νταβόντε Κάκοκ, Άλεξ Καρούσο και Ουέσλεϊ Μάθιους. Ο Μαρκ Γκασόλ τελείωσε με 6π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=sMw8m5aOq8E

Οι Κλίπερς παρατάχθηκαν χωρίς τους Ρέτζι Τζάκσον και Μάρκους Μόρις, με το Λου Ουίλιαμς να έχει 12π., τον Τέρανς Μαν 10π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και τους Καουάι Λέοναρντ (11π.), Νικολά Μπατούμ (9π.) και Πολ Τζορτζ (9π.) να μένουν στα χαμηλά.

https://www.youtube.com/watch?v=OBEpSyBjL4w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ