23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Λέικερς βάζουν σε… καραντίνα τους φιλάθλους

Το ΝΒΑ ανοίγει τα γήπεδα, για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες, αλλά η απόφαση αυτή δεν βρίσκει σύμφωνη όλες τις ομάδες.

Παρά τις εξαγγελίες της διοργανώτριας αρχής και του κομισάριου του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, για την επιστροφή του κόσμου στα κλειστά οι «λιμνάνθρωποι» ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να ανοίξουν το «Staples Center» όσο διαρκεί η πανδημία του κορονοϊού.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στις έδρες των ομάδων κι όχι σε «φούσκα», όπως συνέβη με τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ της σεζόν 2019-2020, τα οποία φιλοξενήθηκαν στην Disney World του Ορλάντο. Ωστόσο, οι Καλιφορνέζοι εστιάζουν στην υγεία και την ασφάλεια παικτών, προπονητών, εργαζομένων και φιλάθλων και ρίχνουν… άκυρο στο ΝΒΑ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ανακοίνωσαν πως δεν θα επιτρέψουν στους φιλάθλους τους να δώσουν το παρών στα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2020-2021, έως ότου το επιτρέψουν οι συνθήκες. Τα κρούσματα κορονοϊού, στις ΗΠΑ, είναι αυξημένα και αυτός είναι ο λόγος που οι «λιμνάνθρωποι» ανακοίνωσαν πως «μέχρι νεωτέρας» δεν θα επιτραπεί ο κόσμος στο «Staples Center».

Σίγουρα, η πρεμιέρα τους θα γίνει μπροστά σε άδειες κερκίδες. Ίσως να επιτραπεί η είσοδος στον κόσμο κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί είναι διατεθειμένοι να ολοκληρώσουν τη χρονιά χωρίς κόσμο, στην προσπάθειά τους να μείνουν όλοι ασφαλείς και υγιείς, εν μέσω της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε ο ιός COVID-19.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ