31 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Οι κορυφαίοι της κανονικής περιόδου (pic)

Ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Αντρέ Ντράμοντ, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο Βίκτορ Ολαντίπο και ο Άντονι Ντέιβις ηγήθηκαν στις πέντε βασικές στατιστικές κατηγορίες κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Οι τριάντα ομάδες έδωσαν και τα ογδόντα δύο παιχνίδια τους και οι δεκαέξι εξ αυτών εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ. Οι Ντιτρόιτ Πίστονς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, αφού δεν μπόρεσαν να τσεκάρουν το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, αλλά ο Αντρέ Ντράμοντ μπορεί να... παρηγορηθεί με μια προσωπική διάκριση, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ φέτος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας κατά μέσο όρο 16 «σκουπίδια» ανά ματς.

Οι άλλοι τέσσερις παίκτες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για διάκριση, ελπίζοντας σε ανάλογες επιδόσεις. Ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με μ.ό. 30,4π., ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν πρώτος στις ασίστ με μ.ό. 10,3, ο Βίκτορ Ολαντίπο των Ιντιάνα Πέισερς πρώτευσε στα κλεψίματα με μ.ό. 2,4 και ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς κυριάρχησε στα κοψίματα με μ.ό. 2,6.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ