15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι καλύτεροι πέντε στο Champions League (vids+pics)

Ο Νόρις Κόουλ, ο Σίμας Γιασάιτις, ο ΤζιΣόν Τέιτ, ο Τιμ Αμπρομάιτις και ο Γιουσουφά Φολ απαρτίζουν την κορυφαία πεντάδα της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League.

Οι πέντε παίκτες ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους το διήμερο 23-24/10 και συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη πεντάδα από τη διοργανώτρια αρχή, ενώ ένας εξ αυτών θα αναδειχθεί και MVP.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Αβελίνο είχε 33π., εννέα ασίστ και οκτώ ριμπάουντ στην εντός έδρας νίκη απέναντι στην Άνβιλ, στην παράταση, στο «Palazzetto Dello Sport G. Del Mauro».

https://www.youtube.com/watch?v=VR5yhYzoZhE

Ο Λιθουανός φόργουορντ της Λιετκαμπέλις συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του επί της Νίμπουρκ στην «Cido Arena» με 21π. με 5/5 τρίποντα.

https://www.instagram.com/p/BpWceB7Fl5T/?taken-by=basketballcl

Ο 22άχρονος φόργουορντ της Αντβέρπ, από την πλευρά του, είχε 24π. και τέσσερα ριμπάουντ στην εντός έδρας νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, στη «Lotto Arena».

Ο 29χρονος φόργουορντ της Τενερίφης με 23π. και έξι ριμπάουντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην άνετη επικράτησή τους κόντρα στη Φρίμπουργκ Ολιμπίκ, στη «Santiago Martin Arena».

https://www.youtube.com/watch?v=YlNkN4b1YdI

Στους πέντε καλύτερους συμπεριλήφθηκε και ο Σενεγαλέζος σέντερ της Στρασμπούρ, που έκανε double double με 17π. και δέκα ριμπάουντ απέναντι στην Μπεσίκτας, στην «Besiktas Akatlar Arena».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ