18.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι καλύτεροι «κλέφτες» παίζουν στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος που κατάφερε να ξεπεράσει τα 7.000 κλεψίματα, με τα δεκατρία που είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League, γράφοντας παράλληλα ιστορία. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» είναι οι μόνοι που έχουν περισσότερα από 7.000 κλεψίματα από τη σεζόν 1992-1993, με το Γιώργο Καλαϊτζάκη να κλέβει τρεις φορές την μπάλα, τους Άαρον Ουάιτ, Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Παπαγιάννη από δύο και τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Μάρκους Φόστερ, Νεμάνια Ντέντοβιτς και Χάουαρντ Σαντ-Ρος από μία.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός μέσα από το 958ο παιχνίδι του στην Basket League έγινε η δεύτερη ομάδα -μετά τον Ολυμπιακό- που ξεπέρασε τα 32.000 ριμπάουντ και τις 22.000 εκτελεσμένες βολές στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ο Ντίνος Μήτογλου, με τα οκτώ ριμπάουντ που μάζεψε, έφθασε τα 400 με την πράσινη φανέλα και μπήκε στην πρώτη 15άδα της ιστορικής λίστας του «τριφυλλιού» στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Κρις Σίνγκλετον που είχε 395 τη διετία 2016-2018.

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τις καλύτερες στιγμές από την κυριακάτικη (08/11) αναμέτρηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ...

https://www.youtube.com/watch?v=TDbmOrMQn6c



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ